• Prezentácie ročníkových projektov v 4.C

          • Tento školský rok boli prezentácie ročníkových projektov pre žiakov 4.C výnimočné, nakoľko ich prezentovali posledný krát na 1.stupni. Veľké nadšenie vložili do ich príprav  a aj do samotnej prezentácie. Vybrali si zaujímavé a pútavé témy, ktoré prezentovali pred svojimi spolužiakmi a aj rodičmi. Všetky práce nás veľmi zaujali a obohatili o nové informácie. Žiakom patrí veľká pochvala za odvahu a pripravenosť a rodičom za podporu a usmernenie pri príprave týchto ročníkových projektov. 

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Prezentácie ročníkových projektov v 4.C.

          • Čitateľský maratón na hodine ruštiny

          • Čitateľský maratón sme podporili i na hodinách ruského jazyka. Decká nielenže čítali ruské národné rozprávky, ale sa dokonca šiestaci naučili rozprávočku Repku naspamäť a aj si ju spoločne nacvičili ako veselé divadielko. Vzájomne sme sa spolu na hodine zabavili a ukončili šiesty ročník príjemnou aktivitkou.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Čitateľský maratón na hodine ruštiny.

          • Olympijský deň

          • Piatok 2.6.2023 bol pre žiakov I. stupňa výnimočný. Konala sa u nás olympiáda. Disciplíny boli rôzne a deti ich zvládli perfektne. Žiaci tu mohli ukázať svoje športové výkony, za ktoré získali tí najlepší medaily. Dievčatá a chlapci boli hodnotení zvlášť, aby mal každý možnosť stáť na stupienku víťazov. Všetci sa snažili najviac ako vedeli. Tento krásny športový deň s medailami bol pod záštitou OZ Zrniečka pre sny- pani Katarína Beranová s dcérou Lenkou Beranovou. Za všetko ďakujeme. Veľké ĎAKUJEM patrí pani vychovávateľkám, pani učiteľkám, pani zástupkyni a žiakom 9. ročníka za pomoc. Úsmevy na tvárach a šťastné očká svedčili o tom, že to bol vydarený deň. 

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Olympijský deň.

          • Exkurzia a školský výlet v jednom

          • V piatok 2.6. sa naši deviataci z 9.ADB a niektorí ôsmaci vybrali na exkurziu do mesta Sereď. Navštívili sme múzeum holokaustu, kde sme si pripomenuli  smutné  udalosti našich dejín, rozprávanie nášho sprievodcu nás prenieslo do obdobia  2. svetovej vojny. Potom nám bolo veselšie naša cesta pokračovala do Trnavy, kde sme navštívili divadlo.J. Palárika. Divadelné predstavenie bolo napínavé, veď bolo od A. Christie a do poslednej chvíle nebolo jasné kto je vinník.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia a školský výlet v jednom.

          • Výsadba zelene

          • Dnes aktívne pomáhali pri výsadbe Muchovníkov a červených malín žiaci z 8.A. Išlo a aktivitu v rámci projektu Máme radi včielky.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Výsadba zelene.

          • Projekt Máme radi včielky

          • Milí rodičia, priatelia školy. S radosťou oznamujeme, že vďaka úspešnému projektu " Máme radi včielky" sa náš školský areál rozrastie o nové dreviny a rastliny, ktoré využijú opeľovače. Získali sme finančnú podporu v rámci projektu Zelené oči TSK v sume 2 000 eur. Deti 1. stupňa sa praktickou formou oboznámia s opeľovačmi, životom včielok. Mimo dosahu detí budú umiestnené 2 včelie úle, o ktoré sa budú starať naši dobrovoľníci včelári. V jeseni plánujeme osvetové aktivity : prednášky so včelármi o včelích produktoch a apiterapii pre rodičovskú verejnosť.